Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ



Oλοκληρώθικε πριν από λίγο και η παρουσίαση του Γιώργου Φωτάκη του τελευταίου μεταγραφικού μας αποκτήματος και ενός από τους διακριθέντες της αγωνιστικής χρονιάς που τελείωσε.

Οι δηλώσεις του κατά την παρουσίαση..

"Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ μετά από 10 χρόνια και θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την επιστροφή μου. Αυτό που θέλω και πιστεύω είναι μέσα από σκληρή και ομαδική δουλειά να υλοποιήσουμε τους στόχους μας", τόνισε αρχικά ο Φωτάκης κατά την παρουσίασή του και πρόσθεσε: "Η ομάδα την χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν πολύ οργανωμένη σε όλη την διάρκειά της. Έκανε σημαντικές κινήσεις στις μεταγραφές και μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα και στην νέα χρονιά".

Για την επιστροφή του μετά από δέκα χρόνια στον ΠΑΟΚ είπε: "Σίγουρα πριν από δέκα χρόνια στεναχωρέθηκα. Ποτέ όμως δεν το έβαλα κάτω θέλοντας στο μέλλον να επιστρέψω όπως και έγινε".

Κι όσο για το φλερτ της διοίκησης του ΠΑΟΚ που τον έφερε και πάλι κάτοικο Τούμπας είπε: "Ο τρόπος που με προσέγγισαν όπου μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν με κέρδισαν», κι όσο για τους στόχους του ΠΑΟΚ για την νέα χρονιά τόνισε: «Οι στόχοι θα πρέπει να γίνουν βήμα βήμα. Ο ΠΑΟΚ φέτος τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος κι αν στα πλέι οφ δεν τα πήγε και τόσο καλά πιστεύω ότι και του χρόνου μπορεί να γίνει ανάλογη πορεία".

Στην ερώτηση ότι το επίπεδο ανταγωνισμού στον ΠΑΟΚ θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που είχε στην Λάρισα απάντησε: "Το γνωρίζω. Ωστόσο είμαι έτοιμος για τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει στον ΠΑΟΚ και για αυτό και ήρθα", με τον Φωτάκη γυρνώντας τον χρόνο δέκα χρόνια πίσω να είπε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαράφη που με είχε φέρει σε αυτή την μεγάλη ομάδα και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια".

Για το αν βλέπει τον ΠΑΟΚ ως ένα σκαλοπάτι στην καριέρα του για να βρεθεί στην Εθνική ομάδα ο Φωτάκης παραδέχθηκε: "Ο ΠΑΟΚ μου δίνει αυτή την δυνατότητα να παίξω στην Εθνική ομάδα", ενώ για τον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης σχολίασε: "Είναι σίγουρο ότι ο κόσμος βοηθάει και είναι πάντα κοντά στην ομάδα".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει για το ότι πριν δέκα χρόνια είχε συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ τον Ζήση Βρύζα και τώρα τον βρήκε εκ νέου αλλά στην θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ δήλωσε: "Είναι λίγο περίεργο. Πριν δέκα χρόνια ήμασταν συμπαίκτες και τώρα είναι σε άλλο πόστο με την παρουσία να έπαιξε σίγουρα σημαντικό ρόλο με τον ΠΑΟΚ να είναι πιο οργανωμένος σε πολλά επίπεδα".

Τέλος για την αντιμετώπιση που είχε από τους φιλάθλους της πρώην ομάδας του της Λάρισας στο παιχνίδι των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στο Στάδιο Αλκαζάρ κατά την αλλαγή του είπε: "Περίμενα διαφορετική αντιμετώπιση από ορισμένους φιλάθλους κυρίως στην αλλαγή μου. Κρατάω όμως μόνο τις καλές στιγμές όπως την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και την συμμετοχή μας στο Κύπελλο UEFA. Υπάρχουν όμως ορισμένοι φίλαθλοι που δεν καταλαβαίνουν κάποια πράγματα".

Να σημειωθεί ότι ο Φωτάκης θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 18.


Ο Γιώργος Φωτάκης είναι γεννημένος στις 29 Οκτωβρίου 1981 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ, αλλά πρωτόπαιξε στην Καλλιθέα (Β' Εθνική) από όπου το καλοκαίρι του 2000 πήρε μετεγγραφή για το Αιγάλεω.

Με την Αθηναϊκή ομάδα αναδείχθηκε ως ένας από τους καλύτερους μέσους της Α' Εθνικής, ενώ κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων και στην Ολυμπιακή ομάδα, παίρνοντας μέρος στην Ολυμπιάδα της Αθήνας, το 2004.

Την περίοδο 2005-06 υπέγραψε στη Λάρισα, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο του 2007 και πέτυχε 7 γκολ σε 69 συμμετοχές.

Ένα ακόμα δικό μας παιδί που επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μετά από 10 χρόνια και του ευχόμαστε μια καλή σταδιοδρομία χωρίς τραυματισμούς και πολλά γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου