Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΟΚ


Ο Μπάνε Πρέλεβιτις τοποθετήθηκε σε συνέντευξη Τύπου για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην άσος του δικεφάλου:

“Αναγκάστηκα να σας καλέσω για να γίνει η αποκατάσταστη της αλήθειας, γιατί υπάρχει μια παραπληροφόρηση και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να εκμεταλλεύεται και να κοροϊδεύει τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

- Πρώτον δεν έχει γίνει ποτέ καμία δημιουργική συζήτηση με τον κύριο Πατρίδα για να γίνει διαφωνία. Διαμορφώθηκε μια ψεύτικη αντιπαλότητα χωρίς λόγο και ο μόνος που έχασε είναι ο ΠΑΟΚ. Τον Δημήτρη τον γνώρισα πριν ένα μήνα, είναι άξιος άνθρωπος και από τη στιγμή που απέσυρε το ενδιαφέρον του, αυτός που έχασε είναι ο ΠΑΟΚ.
Από΄την πρώτη μέρα που δήλωσα ότι μπορώ να ασχοληθώ, ένα πράγμα λέω, ότι η ομάδα χρειάζεται ενότητα, δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει κανένα που θέλει να αχοληθεί με την ομάδα και ότι το σχήμα που πρέπει να δημιουργηθεί πρέπει να είναι ευέλικτο σχήμα, που σημαίνει μαζευτήκαμε, αποφασίσαμε, εκτελούμε. Μπορεί οι πιο σοφοί άνθρωποι να μαζευτούν και να βγάλουν την απόφαση σε 3 μήνες. Για αυτό μιλαώ για ευέλικτο σχήμα. Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να μαζευόμαστε για να λέμε υποθετικά πράγματα χωρίς καμία ουσία, στο τέλος να φωνάζουμε ένα “ζντρο” και να πάμε στα σπίτια μας.

- Δεύτερον ειπώθηκε ότι αρνήθηκα να γίνει έλεγχος στην πιθανή διοίκηση πρωτοδικείου. Ψευδές και ανυπόστατο. Ίσα - ίσα η επιτροπή έχει προτείνει τη δημιουργία ταμείου διευκόλυνσης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο όποιο ταμείο θα εισφέρουν κάποιοι φίλοι της ομάδας με διάφορα ποσά. Εγώ συμφώνησα να το διαχειρίζεται ο ΑΣ αυτό το ταμείο.

- Τρίτον ειπώθηκε ότι η διοίκηση που πρότεινα είναι χωρίς πλάνο και χρήματα. Ψευδές και ανυπόστατο. Από την στιγμή που έχω δηλώσει ότι μπορώ να ασχοληθώ, ότι μπορώ να πάρω ευθύνη για την ομάδα, που δεν υπάρχει σήμερα και θέλει βοήθεια. Το πρώτο που έκανα ήταν να μιλήσω με τον κύριο Αμοιρίδη, ο άνθρωπος ήταν σαφέστατος με τις χορηγίες της επόμενης χρονιάς. Εδώ και 45 ημέρες έχω δηλώσει ότι μπορώ να ασχοληθώ, παίρνοντας την ευθύνη. Ποιος μπορεί να μου αποδείξει σήμερα ότι το ταμείο της ομάδας είναι μηδέν. Έχουμε μια ομάδα που 5 μήνες δεν έχει διοίκηση, με κινδυνολογίες ότι υπάρχουν προβλήματα. Εγώ βλέπω ένα παίκτη που ο προπονητής τον έχει βάλει να παίζει και κάθε μέρα γκρινιάζει γιατί δεν βάζει πόντους. Έχουμε και έναν άλλο παίκτη που είναι στον πάγκο που δηλώνει παρών, αλλα΄θα πάρει προσπάθεια. Θεωρώ πως σε αυτό το διάστημα χάθηκαν και τα χρήματα. Από τη στιγμή που δήλωσα ότι θα ασχληθώ με έχουν πλησιάσει σοβαροί άνθρωποι και από το εξωτερικό. Επειδή είναι σοβαροί και δεν μπορούμε να τους εκθέσουμε, δεν βγήκα ποτέ μπροστά να ανακοινώσω τα ονόματα τους. Σε ότι έχω απαντήσει στην επιτροπή του ΑΣ, λέω το εξής πράγμα: Όταν θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα της υπάρχουσας κατάστασης και όταν ολοκληρώσω τον κύκλο των επαφών με υποψήφιους χορηγούς και διαφημιστικές εταιρίες τότε θα σχεδιαστεί νέο πλάνο. Πέρασαν 45 μέρες και δεν έγινε τίποτα. Οι άνθρωποι που δεν έχουν εξουσιοδότηση, εκφράζουν την γνώμη τους χωρίς ουσία και χωρίς συνέπειες. Σε δεύτερη φάση και εφόσον πρώτα ξεκαθαριστεί το ιδιοκτησιακό, καταθέτω 5ατές πλάνο, που θα έχει στόχο την πλήρη και οριστική εξυγίανση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πλάνο υπάρχει χρήματα υπάρχουν, αλλα κάποιος πρέπει να τα ζητήσει. Εγώ περιμένω την απάντηση, ναι ή όχι και αν είναι όχι για ποιο λόγο είναι όχι. Επειδή άγνοια κινδύνου δεν έχω, ξέρω καλά τι με περίμενε και τι θα γίνει. Εγώ θέλω να υπάρχει ουσία και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει. Είχα 2 προτάσεις, οι πρώτοι που ήρθαν ήταν οι βετεράνοι και ο δεύτερος ήταν ο κύριος Γαλατσόπουλος. Μου είπαν έλα γιατί δεν υπάρχει λύση. Από τη στιγμή που επαγγελματικά η συγκέντρωση μου ήταν αλλού απάντησα ότι πρέπει πρώτα να μιλήσω με την ομάδα που είμαι, για να μπορώ να ασχοληθώ με τον ΠΑΟΚ. Από την στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ είπα ότι δεν μπαίνω σε σχήματα. Αν δεν προσπαθήσεις δεν θα βάλεις ποτέ καλάθι”.
http://www.metropolisradio.gr/577

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου