Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ


Έργα υποστήριξης των κερκίδων στις θύρες 7 και 8 θα ξεκινήσουν στην Τούμπα την ερχόμενη βδομάδα με κονδύλι της ΓΓΑ. Το αργότερο σε ένα μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί, αφού το γήπεδο πρέπει να είναι έτοιμο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Μηχανικός της ΓΓΑ έκανε αυτοψία συνοδευόμενος από ανθρώπους της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στις θύρες 7 και 8, όπου υπάρχουν διαβρώσεις των τσιμέντων στις κερκίδες και πρότεινε ένα κονδύλι προς έγκριση στην ΓΓΑ, προκειμένου να γίνουν τα απαιτούμενα για την ασφάλεια των θεατών έργα υποστήριξης των κερκίδων στις συγκεκριμένες θύρες.

Παράλληλα, θα γίνουν και έργα εξωραϊσμού στην Τούμπα. Σ' αυτά συμπεριλαμβάνονται η ανακαίνιση στις τουαλέτες όλων των θυρών, η κατασκευή αίθουσας για το τμήμα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ κάτω από την θύρα 4, το εξωτερικό βάψιμο στις θύρες 4 και 7, οι οποίες έχουν πολύ άσχημη εικόνα, ενώ θα τοποθετηθούν τουρνικέ και στις θύρες 7 και 4α, στις οποίες δεν υπήρχαν, όπως επίσης θα τοποθετηθούν περισσότερα τουρνικέ και στις θύρες 5-6 για να μειωθεί ο χρόνος εισόδου και εξόδου των θεατών στις εν λόγω κεντρικές θύρες.
Contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου