Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ


Στο να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ασπρόμαυρη φανέλα ελπίζει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ομάδα μας να έρθει σε συμφωνία με την Πόρτο, στην οποία ανήκει μέχρι τον Ιούνιο του 2010.

Οι δηλώσεις του..

«Πραγματικά δεν έχω καμία ενημέρωση για το πού θα αγωνίζομαι την επόμενη σεζόν. Περιμένω με αγωνία να μάθω τα νέα διότι είναι σημαντικό για μένα στο σημείο που βρίσκομαι. Είχα ένα δύσκολο πρωτάθλημα με ένα μεγάλο τραυματισμό και είναι σημαντικό να είμαι σε μια ομάδα που να υπάρχει προοπτική να αγωνιστώ. Πραγματικά δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει. Περιμένω κάποια στιγμή να μου τηλεφωνήσουν είτε από την Πόρτο είτε από τον ΠΑΟΚ για να μου πουν τι θα γίνει. Ο Φερνάντο Σάντος μου έχει συμπεριφερθεί άψογα και το εκτιμώ πάρα πολύ. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω μαζί του και πιστεύω πως και ο ίδιος το θέλει. Ελπίζω οι άνθρωποι της Πόρτο να μου επιτρέψουν να παίξω και την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ».

Οσον αφορά τη δική του προτίμηση, ο Βιεϊρίνια ήταν ξεκάθαρος:

«Εγώ ανήκω στην Πόρτο και εκείνοι θα αποφασίσουν. Ετσι όπως έχουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα προτιμώ να μείνω στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι το καλύτερο για μένα. Ο ΠΑΟΚ νοιάζεται για μένα και το έχει δείξει όλη τη χρονιά, τόσο με τον τραυματισμό μου, που με στήριξαν, όσο και μετά, όταν με βοήθησαν να επανέλθω. Ενα ακόμα κίνητρο είναι η συμμετοχή της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ. Θέλω να παίζω σε ομάδα που πρωταγωνιστεί στη χώρα της και παράλληλα παίζει και στην Ευρώπη»

Οσο για το Ονειρο της Εθνικής Πορτογαλίας δήλωσε..

«Είναι κάτι πολύ δύσκολο, αλλά δεν θα σταματήσω να το παλεύω. Ο μόνος τρόπος να μπορέσω να ξαναπαίξω στην εθνική ομάδα είναι να έχω συμμετοχές με ένα σύλλογο και αυτός θέλω να είναι ο ΠΑΟΚ».

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου