Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΠΟΙΚΙΛΙΔΗΣ:Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο κ. Παναγιώτης Ποικιλίδης, μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μίλησε για πολλά θέματα που ενδιαφέρουν τον κόσμο της ομάδας.

Αρχικά, ο κ. Παναγιώτης Ποικιλίδης ρωτήθηκε αν είναι ικανοποιημένη η διοίκηση από την κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας και είπε :
«Ασφαλώς είμαστε ικανοποιημένοι από την κίνηση των διαρκείας μέχρι στιγμής, έχουν ήδη ανανεώσει 4.015 φίλοι της ομάδας και το νούμερο είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο περσινό την ίδια χρονική περίοδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι τώρα προμηθεύονται διαρκείας μόνοι οι παλαιοί κάτοχοι και μετά τις 3 Ιουλίου θα ελευθερωθούν οι θέσεις και για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας ενώ σίγουρα οι Έλληνες είναι πάντα της τελευταίας στιγμής, είναι γνωστό αυτό»

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πάντα βοηθά την ομάδας, θέλει να είναι ψηλά η ομάδα και έτσι κάθε μέρα έχουμε 300-350 άτομα που έρχονται για διαρκείας ενώ πέρυσι ερχόταν μόλις οι μισοί. Φέτος επίσης παίρνουν άμεσα το καρτελάκι, δεν περιμένουν καθόλου ενώ όλα τα διαρκείας είναι πληρωμένα, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο Πρόεδρος και η διοίκηση φροντίζουν για όλα, να είναι σίγουρος ο κόσμος και όλοι μαζί προχωράμε για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ»
Σε ερώτηση αν είναι ικανό το διάστημα που δόθηκε για να εξυπηρετηθούν όλοι οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να πάρουν εισιτήριο διαρκείας, ο κ. Ποικιλίδης τόνισε :
«Νομίζω ότι το διάστημα είναι αρκετό καθώς θεωρούμε ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θα ανανεώσουν τελικά τα διαρκείας τους και δεν θα έχουμε πολύ κόσμο να εξυπηρετήσουμε τότε. Αν χρειαστεί πάντως θα δοθεί κάποια παράταση, θα αποφασίσει σχετικά το συμβούλιο όταν έρθει η ώρα. Μέχρι τις 3 Ιουλίου λοιπόν πιστεύουμε ότι θα εξυπηρετηθούν όλοι οι παλαιοί κάτοχοι και το χρονικό διάστημα που δόθηκε για αυτούς είναι μια ανταμοιβή από την διοίκηση για όσους αγόρασαν πέρυσι και στήριξαν την προσπάθεια»

Για την χθεσινή επιστολή του κ. Ζαγοράκη προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ

«Ο Πρόεδρος πάντα έλεγε ότι θέλει τον κόσμο του ΠΑΟΚ δίπλα του και η ανταπόκριση που είχε είναι τεράστια. Η ομάδα λοιπόν προχωρά μπροστά και έτσι ο κ. Ζαγοράκης θέλησε να τους ευχαριστήσει όλους με αυτό τον τρόπο. Όλοι μαζί είμαστε ένας στον ΠΑΟΚ»

Για τις πιο ακριβές τιμές που υπάρχουν φέτος στα διαρκείας


«Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες στον κόσμο, τώρα με την οικονομική κρίση αλλά έπρεπε να γίνει μια αύξηση. Ο κόσμος της ομάδας είναι ο μεγάλος χορηγός της και έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην βελτίωση της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια. Αυτό χρειάζεται σαφώς κάποιες θυσίες από όλους και νομίζω ο κόσμος το έχει αντιληφθεί αυτό και με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν υπήρξαν σημαντικά παράπονα»

Για τις βελτιώσεις που γίνονται στο γήπεδο της Τούμπας

«Γίνονται αλλαγές και το γήπεδο, θα βελτιωθεί,θα γίνει ότι χρειάζεται μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας. Μπαίνουν ήδη κι άλλα τουρνικέ ενώ ο κ. Φαρλαλής είναι αυτός που χειρίζεται τα θέματα του γηπέδου. Νομίζω θα γίνουν όλες οι βελτιώσεις που πρέπει ώστε να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος όπως αρκετές φορές πέρυσι. Παράλληλα, μιλάμε και με ορισμένες εταιρείες security για τον χώρο έξω από το γήπεδο και δεν νομίζω ότι θα επαναληφθούν ορισμένα από τα περσινά. Και εμείς όμως είμαστε ακόμη νέοι ως παράγοντες αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα φέτος έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και στην Ευρώπη είναι πιο αυστηρά τα πράγματα, έτσι θα αλλάξει φέτος η εικόνα του γηπέδου, θα μείνουν κενά τα σκαλοπάτια κτλ. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και ελπίζω όλα να πάνε καλά, αν και το γήπεδο είναι πολύ παλιό και δεν βολεύει πάρα πολύ για ορισμένες κινήσεις που πρέπει να γίνουν, θεωρώ πάντως ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα»

Για τις μεταγραφές

«Για τις μεταγραφές πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Ζαγοράκη και τον κ. Βρύζα, εγώ δεν έχω κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση και δεν μπορώ να σας βοηθήσω»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου