Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

OΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ


Έγινε και αυτό......

3 οπαδοί της Σεβίλης οι οποίοι ήρθαν στην χώρα μας για διακοπές από την Ισπανία
βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ναό του Ελληνικού ποδοσφαίρου το γήπεδο της Τούμπας.....
Μη σας φαίνεται και τόσο παράξενο γιατί ο ένας εξ αυτών είχε δώσει το παρών και στο μεταξύ μας παιχνίδι τον Οκτώβριο του 1990 στο ισόπαλο με 0-0 παιχνίδι που χάσαμε τελικά την πρόκριση στα πέναλτι.

Ο παραπάνω οπαδός της Σεβίλης που είχε δώσει τότε το παρών στο γήπεδο της Τούμπας ακόμα και τώρα 19 χρόνια μετά θυμόταν τον παλμό και την μαγεία της Τούμπας και προέτρεψε και τους υπόλοιπους της παρέας να επισκεφτούν όλοι μαζί το γήπεδο στο οποίο φωτογραφήθηκαν με σημαίες τις Σεβίλης μέσα στον αγωνιστικό χώρο φορώντας όμως μπλούζες του ΠΑΟΚ τις οποίες πρόλαβαν να αγοράσουν από την μπουτίκ της ΠΑΕ.
Όσο αφορά για την προτίμηση τους στις φανέλες του ΠΑΟΚ.....
Δεν θα μπορούσε να είναι άλλου παρά του Pablo Garcia ο οποίος ήταν γνωστός και από το πέρασμα του από τα Ισπανικά γήπεδα όπου άφησε το στίγμα του.

Όσο αφορά τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας μας ο Μίρκο Σαβίνι είναι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ ,Οι διαπραγματεύσεις του Ζήση Βρύζα με τον μάνατζέρ του Φρεντερίκο Παστορέλο βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο,η οικονομική διαφορά δεν είναι μεγάλη και εξελίξεις αναμένονται ίσως και σήμερα.
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του Calciomercato στην Ιταλία όπου αναφέρει

"ο Μίρκο Σαβίνι αποχαιρετά την Ιταλία. Μετά την λήξη του εξαμηνιαίου συμβολαίου του με την Παλέρμο, το οποίο υπογράφηκε τον Ιανουάριο, ο αμυντικός από την Ρώμη οδεύει προς την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης"

Tα διαρκείας χθες έφτασαν τα 5,953
με 600 περίπου άτομα να ανανεώνουν τα καρτελάκια τους στην χθεσινή μέρα.

3 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου