Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ - ΠΑΟΚ 1-1 ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΩΤΑΚΗ


Ισόπαλο 1-1 έληξε το τέταρτο τεστ του νέου ΠΑΟΚ κόντρα στη Ναϊμένγκεν με χάι λάιτ του αγώνα το πανέμορφο γκολ του Φωτάκη.

Θετικό ήταν το δείγμα του Δικεφάλου ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο με εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, έλεγχο στην μεσαία γραμμή και πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος ήταν εμφανώς κουρασμένοι από την σκληρή προετοιμασία και τις προπονήσεις, όμως φάνηκαν δείγματα του ταλέντου της ομάδας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν για άλλη μια φορά ο κόσμος του ΠΑΟΚ που έδωσε ρυθμό στο ολλανδικό γήπεδο και το μετέτρεψε σε Τούμπα, με ατέλειωτο τραγούδι και συνθήματα..

Με το αγαπημένο του 4-4-1-1 παρέταξε την ομάδα του στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας ο Φερνάντο Σάντος. Την εστία του ΠΑΟΚ υπερασπίστηκε ο Κώστας Χαλκιάς, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Μπιζέρα και Τσιρίλο, αριστερό μπακ ήταν ο Λίνο, δεξιά ο Σνάουτσνερ, στα χαφ Βερόν και Φωτάκης, στην αριστερή πτέρυγα ήταν ο Σορλέν, δεξιά ο Κονσεϊσάο, στην κορυφή της επίθεσης ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (που έπαιξε τελικά παρά τις ενοχλήσεις στην μέση) ενώ λίγο πιο πίσω σε ρόλο δεύτερο επιθετικού ο Φιλομένο.

Ισσοροπημένο το παιχνίδι στο Α' ημίχρονο με μοιρασμένες ευκαιρίες από τις 2 ομάδες ενώ στο Β' μπήκε πιο δυνατά η ομάδας της Ναιμέγκεν και Στο 57ο λεπτό η πίεση των Ολλανδών απέφερε καρπούς καθώς άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βλέμινγκς.

Η απάντηση του Δικεφάλου του Βορρά ήρθε γρήγορα (για την ακρίβεια έξι λεπτά αργότερα) με εντυπωσιακό σουτ του Φωτάκη έξω από την περιοχή. Ο Έλληνας μέσος έδειξε για μια ακόμη φορά πως έχει φαρμακερό σουτ και έκανε το 1-1 για τον ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά το γκολ του Φωτάκη, ο Φερνάντο Σάντος έκανε τις καθιερωμένες αλλαγές, προκειμένου να τεστάρει κι άλλους παίκτες. Κουτσιανικούλης, Αναστασάκος, Μαλεζάς, Ίβιτς πήραν τις θέσεις των Τσιρίλο, Μουσλίμοβιτς, Βερόν και Κονσεϊσάο με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να αλλάξει πρόσωπο.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, από την στιγμή που οι ομάδες προχώρησαν σε πολλές αλλαγές και οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες. Κλασικό παιχνίδι κέντρου, δίχως θέαμα και καλή κυκλοφορία.

Ο Φερνάντο Σάντος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Αμπουμπακαρί και Παπάζογλου στις θέσεις των Φωτάκη και Φιλομένο, όμως το παιχνίδι τελείωσε κύλησε δίχως το παραμικρό και το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ναϊμέγκεν: Μπάμπος, Γκούζενς (87′ Ντάβιντς), Ραντόμσκι, Ζόμερ, Ντιμπαζονκίζα, Φαν Έιντεν, Ελ Ακαουΐ, Μπούργκζοργκ (46′ Ελ Καμπίρ), Βλέμινγκς, Σένε, Τεν Φόορντε (46′ Φέλενμπεργκ).

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο (64′ Μαλεζάς), Μπιζέρα, Βερόν (64′ Ίβιτς), Φωτάκης (78′ Αμπουμπακάρι), Κονσεϊσάο (64′ Κουτσιανικούλης), Σορλέν, Φιλομένο (78′ Παπάζογλου), Μουσλίμοβιτς (64′ Αναστασάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου