Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ


Η ομάδα είναι έτοιμη να αναχωρήσει για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με το 90% των μεταγραφών να έχει ολοκληρωθεί.
Οι προπονήσεις ξεκίνησαν εδώ και μία εβδομάδα περίπου αλλά το βασικό είναι ότι οι βάσεις για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό σε όλα τα μέτωπα.
Ο Παοκτσής εδώ και χρόνια ξεκινούσε το πρωτάθλημα και ήξερε ότι η ομάδα θα έπαιζε τουλάχιστον ευρώπη,τα τελευταία χρόνια η απαξίωση της ομάδας μας αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά έφερε τον ΠΑΟΚ ακόμα και εκτός ευρώπης μετά από πολλά χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στα ευρωπαικά σαλόνια,αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει σελίδα......

Προσωπικά πιστεύω το μεγαλύτερο λιθαράκι που έχει μπει ως τώρα για την δημιουργία ενός πραγματικά μεγάλου ΠΑΟΚ είναι το προπονητικό κέντρο που σιγά σιγά παίρνει σάρκα και οστά.
Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ πολύ συχνά ανακοινώνουν μεταγραφές παικτών που ο πολύς κόσμος τις σνομπάρει γιατί κάποιοι θέλουν τώρα μεταγραφές αεροδρομίου.
Όλα τα πιτσιρίκια που έχουν έρθει φέτος στα παιδικά τμήματα του ΠΑΟΚ είναι από μικτές ομάδες επιλέκτων της επαρχίας και μεγάλα ταλέντα του Βορρά.
Ο ΠΑΟΚ πόσα χρόνια έχει να βγάλει φουρνιά παικτών στην μεγάλη ομάδα?
Αραιά ανά κάποια χρόνια θα υπάρξει κάποιος που θα πάει από τους μικρούς σταδιακά στην Α΄ ομάδα και θα έχουμε να τον θυμόμαστε για καμιά 10ετία...
Οι μεγάλες ομάδες του εξωτερικού ξεκινούν από τις ακαδημίες καθώς δεν είναι τυχαίο το παράδειγμα πχ της Αρσεναλ που έχει ακαδημίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.Μέχρι εδώ έφτασε το τμήμα ανεύρεσης παικτών των ξένων ομάδων όταν εμείς μέχρι πριν 2 χρόνια δεν κοιτούσαμε για νέα ταλέντα μικρά σε ηλικία ούτε μέχρι την Κλεάνθους.
Kαι παραμένω λίγο στο παραπάνω να πω το παράδειγμα του cesc fabregas τον οποίο πήρε η Αρσεναλ από τις ακαδημίες της Barcelona σε ηλικία 16 ετών και τώρα το ποσό πώλησης του ανέρχεταιστα 46εκατομμύρια ευρώ!!!!!
Όλες οι μεγάλες ομάδες έτσι δουλεύουν για αυτό και έχουν παρών και μέλλον.
Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει στρώσει το παρών του με μια ομάδα από πέρσυ όπου έμεινε ο βασικός κορμός κάτι που χρόνια είχε να συμβεί μιας και κάθε χρόνο για να επιζήσουμε γινόταν οι πωλήσεις των πρωτοκλασάτων παικτών μας και έχουμε ξεκινήσει και την δημιουργία του μέλλοντος σε 2 μέτωπα το ένα είναι με παίκτες που μπήκαν από τώρα στην Ά ομάδα(Κουτσιανικούλης,Κρέσιτς,Αμπουμπακάρι και οι υπόλοιποι δανεικοί και μη)και θα αποτελέσουν την βάση μας όταν θα αποχωρήσουν οι έμπειροι αλλά μεγάλοι σε αξία αλλά και ηλικία παίκτες μας,και 2ον με την συνεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση ταλέντων στις πιο μικρές ομάδες μας με ταλέντα από όλη την επαρχία από τους οποίους με την δουλειά που έχει αρχίσει να γίνεται στα επόμενα χρόνια το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει ολοκληρωθεί η μηχανή ανανέωσης των παικτών μας μιας και κάποιοι από αυτούς θα φτάσουν να παίξουν στην Ά ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ προσεχώς θα φτάσει σε έναν τεράστιο στόχο τον οποίο ο κόσμος αυτή την στιγμή τον σνομπάρει στα πρόσωπα των 15χρονων που παίρνουμε και θα μπορεί να ζει από τις ακαδημίες του χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύει κάθε χρόνο υπέρογκα ποσά για μεταγραφές.
Με την σωστή δουλειά θα μπορεί με λίγα λόγια ο ΠΑΟΚ να βγάλει τον δικό του Βιερίνια από τα σπλάχνα του και επειδή το ποδόσφαιρο είναι business μια μέρα να τον πουλήσει σε ομάδα του εξωτερικού και να βγει διπλά κερδισμένος από τα οικονομικά οφέλη που μετέπειτα θα δωθούν σε άλλη μεταγραφή....
Έτσι λειτουργούν όλες οι μεγάλες και όχι μόνο, ευρωπαικές ομάδες και ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τον δρόμο για την κορυφή όπως είχε πει και ο Θόδωρος.
Αυτό θα γίνει με σωστές κινήσεις στην ώρα τους και όχι με βιασύνη.
Αυτή η σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει επιτέλους ανάμεσα στον κόσμο μας και την διοίκηση έχει φέρει τον ΠΑΟΚ να κόβει πέρσυ 19,154 διαρκείας και φέτος να έχουμε σαν στόχο το sold out στα 21.000 και όλα αυτά έχουν κάνει την ομάδα μας και την πλειοψηφία του κόσμου υπερήφανους.
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ του μέλλοντος που αυτή την στιγμή δημιουργείται και κάθε χρόνο τα αποτελέσματα θα ναι και πιο εμφανή παντού...
Είδη το έχουν καταλάβει ότι ο γίγαντας ξύπνησε και πολλοί προσπαθούν με τρικλοποδιές να μας φρενάρουν πλέον όμως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και όπως είπε πολύ εύστοχα και ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της 10ετίας που έρχεται.....
Αυτό το είπε τυχαία?
Ο φίλαθλος κόσμος της χώρας το έχει καταλάβει και ο ΠΑΟΚ που χτίζεται είναι αντικείμενο συζήτησης παντού ενώ σε εμάς ακόμα μια μερίδα του κόσμου σκέφτεται να πάει να πάρει το καρτελάκι διαρκείας επειδή δεν πήγε στο αεροδρόμιο χωρίς να κοιτάει ότι το αεροδρόμιο του ΠΑΟΚ είναι όλο το παραπάνω έργο που έχει ξεκινήσει και συνεχίζει ακάθεκτο.....

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ...

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΣΚΕΨΟΥ ΠΑΟΚ ΖΗΣΕ ΠΑΟΚ


Υγ.Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα Παοκτσήδικα Site που έχω την χαρά να συνεργάζομαι και όλους εσάς για τα σχόλια σας στα Videakia μου στο YouTube και οπουδήποτε αλλού.

By Johnnyxatz

2 σχόλια:

  1. Gianni to arthro sou einai katapliktiko. mesa se liges grames vazeis ta pragmata sti thesi tous kai apotuponeis oli tin alitheia gia merikous stenomualous. epetrepse mou na sou pw oti eutuxos pou den tha paroun diarkeias autoi kai den tha patisoun stin toumpa. oi mizeroi kai oi gkriniarides as katsoun spiti tous kai sto kafenio tis gutonias tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Stin toumpa distixos panta tha yparxei i gkrinia....
    kapoioi erxontai perimenontas tin stravi gia na kraksoun kai kapoioi alloi kai den erxontai kai perimenoun me to akoustiko sto xeri na vgoun sta radia stis stravi tis omadas!!!!
    kapoia pragmata tha allaksoun otan tha pame sto kainourio gipedo me to kalo evelpisto!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου