Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ:ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ


Εφτασε στην Ολλανδία ο Αντελίνο Βιερίνια και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ. Η υπόθεση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, αν και στην αρχή βρήκε κάποια εμπόδια λόγω των απαιτήσεων της Πόρτο, τελικά είχε θετική κατάληξη και ο 23χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά», για τρία χρόνια.

Ο Βιερίνια λοιπόν εμφανίστηκε την Τρίτη (14/7) στις 3 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα στο Άρνεμ και έτυχε θερμής υποδοχής από τους συμπαίκτες μου.

Οι πρώτοι που τον είδαν ήταν οι Πάμπλο Κοντρέρας και Σέρτζιο Κονσεϊάο που του έδειξαν τη χαρά τους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Μάλιστα, ο πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε από κοντά πέρυσι τον Βιερίνια και του στάθηκε πολύ και κατά την διάρκειά του τραυματισμού του.
Ο Βιερίνια μετά την θερμή υποδοχή έβαλε την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας και Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νεαρός Πορτογάλος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις και επίσημα ως ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου.

Ο νεαρός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη θετική κατάληξη των διαπραγματεύσεων, ενώ αποκάλυψε ότι υπήρξαν στιγμές που είχε λίγο άγχος για το τι μέλλει γενέσθαι. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος μετά τη συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ και το θετικό αποτέλεσμα των συνομιλιών ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πόρτο. Ωστόσο, από εδώ και πέρα, πρέπει να δουλέψω πολύ σκληρά γιατί έχω μείνει πίσω προκειμένου να προφτάσω τους συμπαίκτες μου που ήδη έχουν κάνει πολλά πράγματα. Αλλωστε, θα δουλέψω πολύ δυνατά, γιατί πάνω από όλα θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους του συλλόγου που πίστεψαν σε εμένα και έκαναν τα πάντα ώστε να έρθω στην ομάδα. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές όλο αυτό το διάστημα γεμάτες άγχος, γιατί ναι μεν ο ΠΑΟΚ με ήθελε πολύ και το απέδειξε, αλλά ήξερα ότι και η Πόρτο είναι πολύ σκληρή στις διαπραγματεύσεις όσον αφορά παίκτες που αποτελούν περιουσιακά της στοιχεία».

Ο 23χρονος Πορτογάλος ρωτήθηκε για το αν υπάρχει διαφορά για τον ίδιο τώρα που ανήκει εξ ολοκλήρου στον ΠΑΟΚ, σε σύγκριση με την περσινή χρονιά που ήταν δανεικός και τόνισε ότι δεν έχει καμία σημασία για τον ίδιο. «Εγώ δουλεύω με τον ίδιο τρόπο κάθε φορά και δεν υπάρχει καμία διαφορά για εμένα. Το ίδιο αισθάνομαι όπως και να είμαι, είτε δανεικός, είτε με κανονική μεταγραφή. Είμαι επαγγελματίας και πρέπει να κάνω τη δουλειά μου σωστά όπως και να έχει. Αν είναι τώρα διαφορετικό για κάποιους άλλους, είναι δικό τους το θέμα».

Όταν αναφέρθηκε στην περσινή χρονιά που ήταν η πρώτη του στον ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια στάθηκε στον τραυματισμό του, αλλά δήλωσε χαρακτηριστικά ότι φέτος θα παλέψει για να βρει τον ρυθμό του και να δείξει όπως ξέρει την αξία του. «Η περσινή χρονιά σημαδεύτηκε από την ατυχία που είχα με τον τραυματισμό. Αφού έμεινα εκτός για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά δεν μπόρεσα να βρω τον ρυθμό μου. Ελπίζω φέτος να τον βρω γρήγορα και να αποκτήσω σιγουριά μέσα στο γήπεδο».

2 σχόλια:

  1. Αυτός ο παίχτης φέτος θα κλείσει πολλά στόματα και θα απόδείξει ότι όντως είναι μία από τις μεγαλύτερες φετινές μας μεταγραφές και για τώρα και για το μέλλον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΪΤΕ,ΑΪΤΕ,ΔΙΚΕΦΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου