Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΑΜΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ


Τι μπορεί να πει ο καθένας μας μετά το σημερινό που έγινε στο γήπεδο της τούμπας το οποίο ήταν σε κατάσταση πολιορκίας από της 7 η ώρα το πρωί.......
Τα λόγια είναι περιττά όταν ουρές για διαρκείας άρχισαν να σχηματίζονται από τα ξημερώματα και ανάγκασαν την ΠΑΕ να ανοίξει τις πόρτες της 1 ώρα νωρίτερα για να αρχίσει να εξυπηρετείται ο κόσμος που είχε φτάσει τα 1000 άτομα και η ουρά έφτανε μέχρι τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

O ΠΑΟΚ σήμερα έκανε ένα ρεκόρ πωλήσεων διαρκείας σε μια μέρα αξιοζήλευτο και διέθεσε μέσα στην σημερινή μέρα 2,601 καρτελάκια ναι καλά το είδατε 2,601 αναγκάζοντας τους υπευθήνους να κλείσουν τα γραφεία αργά το βράδυ μιας και η καταμέτρηση τελείωσε πριν λίγα λεπτά!!!!!!!!

Ο αριθμός των διαρκείας πλέον είναι 16.009 και το sold out είναι πλέον θέμα ημερών για να περάσει ένα ακόμα ρεκόρ του κόσμου μας στην ιστορία μέχρι το επόμενο!!!!!!!

Εκνευρισμός ένταση ουρές και μεγάλη αναμονή για όσους βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο και την ΠΑΕ να αναγκάζεται να βγάλει αριθμούς προτεραιότητας από το μεσημέρι για να ξέρει ο κάθε φίλαθλος πότε περίπου θα εξυπηρετηθεί απίστευτες καταστάσεις για να πάρει κάποιος το μαγικό καρτελάκι που θα του επιτρέπει να ζει από κοντά κάθε κυριακή την μαγική ατμόσφαιρα της Τούμπας.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα φιλάθλων που είχαν χαρτάκι με το νούμερο 860 ενώ εκείνη την ώρα εξυπηρετούσαν το 150.....

Πάρα πολλά άτομα σήμερα αναγκάστηκαν να φύγουν από τις τεράστιες ουρές και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για αύριο για την τελική μάχη που θα δωθεί για τα τελευταία 4.991 καρτελάκια που απομένουν....

Για αυτό ξαναλέμε ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.....

Δηλώσεις στον Libero 107,4, έκανε το μεσημέρι ο διευθυντής των γραφείων της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, τόνισε πως «δεν έχουμε δει σε άλλη ομάδα να φεύγουν πάνω από 1.000 διαρκείας την ημέρα».

«Το προσωπικό, γύρω στα 12 άτομα για 7 ταμεία ήρθε νωρίτερα. Υπάρχουν, βέβαια, παράπονα, όμως σιγά-σιγά η ουρά μειώνεται. Είναι πρωτοφανές γιατί δεν έχουμε δει άλλη χρονιά ή σε άλλη ομάδα να διατίθενται περισσότερα από 1000 διαρκείας την ημέρα. Μας εξέπληξε θετικά και συνεχίζουμε. Θα πρότεινα σε όσους έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν από το ίντερνετ».

Για το ενδεχόμενο παράτασης: «Αν στις 30 Ιουλίου παίξουμε εκτός έδρας τον ευρωπαϊκό μας αγώνα, θα δώσουμε παράταση μίας εβδομάδας. Μπορούμε να διαθέσουμε μέχρι 21.000 διαρκείας και με αυτό το ρυθμό, ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί μέχρι την επόμενη Παρασκευή»!



Ο υπεύθυνος της επικοινωνίας με τους Συνδέσμους, Παναγιώτης Ποικιλίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» νωρίτερα το απόγευμα για τα διαρκείας:


«Η στήριξη του κόσμου είναι συγκινητική και μπορώ να πω ότι σήμερα μέχρι τις 16:00 είχαν πουληθεί 1.590 εισιτήρια διαρκείας. Υπήρξαν προβλήματα στην διάθεση τους, μιας και ο αριθμός ήταν εξαιρετικά μεγάλος. Έχουμε έξι ταμεία που εξυπηρετούν τον κόσμο αλλά ο αριθμός ήταν μεγαλύτερος μιας και στις 08:30 υπήρχαν περίπου 500 άτομα έξω από το γήπεδο. Ο κόσμος μπορεί να εκτοξεύσει ψηλά τον ΠΑΟΚ, θέλει περισσότερα από την ομάδα, θέλει να δει την ομάδα ψηλότερα. Πιστεύω ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή. Ο ΠΑΟΚ πάντα πρέπει να διεκδικεί το πρωτάθλημα, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο μετά την πετυχημένη περσινή χρονιά»

«Η προθεσμία ισχύει μέχρι τις 17 του μήνα αλλά πιστεύω ότι θα φτάσουμε σύντομα τα 21.000 διαρκείας που είναι και ο μεγάλος στόχος μας, γιατί έχουμε απομείνει περίπου 7.500 διαρκείας και με τον ρυθμό που πωλούνται νομίζω ότι νωρίτερα θα καταφέρουμε να φτάσουμε τον συγκεκριμένο αριθμό. Κάποιοι κάτοχοι διαρκείας θέλουν να αλλάξουν θέση, ενώ υπάρχουν και αρκετοί καινούργιοι».

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου