Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

SOLD OUT ΣΤΑ 21.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΑΛΛΑ 1000 ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ


Εισιτήρια διαρκείας τέλος...

21.000 καρτελάκια βρήκαν κάτοχο και λίγα παραπάνω μιας και πήραν όλοι όσοι ήταν στα γραφεία μέχρι και ο τελευταίος την ώρα που έκλεισαν τα γραφείά.

Ασύλληπτο ρεκόρ από τον κόσμο του ΠΑΟΚ που έκανε το sold out σε περίπου 40 μέρες ξεπερνώντας κάθε πιθανή πρόβλεψη γιατί ως τώρα γινόταν συζητήσεις για το αν θα δωθεί μια μικρή παράταση για τα διαρκείας την στιγμή που αυτά πλέον έχουν εξαντληθεί μια εβδομάδα νωρίτερα από την διορία.

Μεγάλη μαγκιά από τον κόσμο μας που απέδειξε την μεγάλη αγάπη που έχει για την ομάδα με έργα και πράξεις και όχι με λόγια.

Στην ΠΑΕ υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να δωθούν άλλα 1.000 καρτελάκια στις επόμενες μέρες χωρίς να είναι κάτι σίγουρο μιας και θα παρθεί αυτή η απόφαση μετά από σύσκεψη που θα γίνει για το θέμα αυτό.

Πλέον η τούμπα είναι το μοναδικό γήπεδο που έχει πληρότητα περίπου στο 78% μόνο από καρτελάκια διαρκείας ενώ στην κυκλοφορία για τους αγώνες θα βγαίνουν περίπου 7.500 εισιτήρια τα οποία θα γίνονται κάθε εβδομάδα ανάρπαστα!

Τέλος η ομάδα μας πριν λίγο τελείωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με την ερασιτεχνική Puten την οποία κερδίσαμε με 4-0 με 2 γκολ του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και από 1 των Φωτάκη και Φιλομένο.
Η ομάδα μας είχε και 3 δοκάρια με τους Μπιζέρα Λίνο και Φωτάκη.

Η ενδεκάδα που αγωνίστηκε σήμερα στο πρώτο φιλικό ήταν..
Χαλκιάς,Σνάουτσερ,Λίνο,Τσιρίλο,Κοντρέρας,Σορλέν,Κονσεισάο,Γκαρσία,Φωτάκης,Φιλομένο και Μουσλίμοβιτς ενώ οι υπόλοιποι παίχτες θα αγωνιστούν στο 2ο σημερινό φιλικό με την DEGRAAFSCHAP B που θα αρχίσει στις 19:30.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2009-2010


Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώσει ότι ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, που ανέρχονται στα 21.100.

Το δ.σ. της ΠΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας, που για πολλοστή φορά απέδειξαν ότι είναι συμμέτοχοι στην αναγέννηση του Π.Α.Ο.Κ. σε όλα τα επίπεδα.

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου