Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

ΠΑΟΚ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-0 ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΦΩΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ HEERENVEEN ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΜΠΙΖΕΡΑ


Με "κεραυνό" του Σορλέν στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Εργοτέλη με 1-0 στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι που περιμέναμε να δούμε πολλά περισσότερα αλλά το ματς ιδίως στο Β' ημίχρονο δεν είχε να σου προσφέρει τίποτα εκτός από το πολύ ωραίο γκολ του Ολιβιέ Σορλέν.Το σημερινό φιλικό ήταν η τελευταία πρόβα πριν από το παιχνίδι με τη Χέρενφεν για το Europa League.
Η χειρότερη είδηση για σήμερα ήταν ο τραυματισμός του Γιώργου Φωτάκη ο οποίος είχε ενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκε.

Το ματς σίγουρα δεν μας άφησε ευχαριστημένους μιας και περιμέναμε μια καλύτερη εμφάνιση παρότι ο Φερνάντο Σάντος έκανε και σήμερα πολλές δοκιμές με τον Μπιζέρα να παίζει στα δεξιά και να τραυματίζεται και αυτός ενώ υπάρχουν φόβοι μήπως χάσει και αυτός το παιχνίδι της Πέμπτης και νεότερα θα έχουμε αύριο.
Ντεμπούτο σήμερα για τον Βιτόλο ο οποίος τα πήγε καλά όπως και για τον Μίρκο Σαβίνι ο οποίος είναι καθαρά ένας παίκτης ουσίας και δυναμικός,αλλά και πρώτη εμφάνιση για τον Αντελίνο Βιερίνια ο οποίος έδειξε τα στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε.
Αυτό που θα μας μείνει κυρίως από το σημερινό παιχνίδι ήταν το πολύ ωραίο γκολ του Ολιβιέ Σορλέν στις καθυστερήσεις όπως και ένα ωραίο γκολ του Φιλομένο το οποίο έπρεπε να μετρήσει στο πρώτο ημίχρονο.
Το πιο δυσάρεστο για σήμερα ήταν η διάγνωση του τραυματισμού του Γιώργου Φωτάκη όπως θα διαβάσετε και παρακάτω ο οποίος χάνει τα παιχνίδια με Χέρενφεεν(20/8)και με Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Το φιλμ του αγώνα

Β' Ημίχρονο

94' λήξη του αγώνα

91' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ με καταπληκτικό μακρινό σουτ του Σορλέν!

86’ Φάουλ του Λίνο, κεφαλιά του Ιβιτς, με τον Δασκαλάκη να μην έχει πρόβλημα να μπλοκάρει

83’ Σουτ του Ιβιτς, ο Δασκαλάκης μπλόκαρει

77' Ο Κορδονούρης στο ματς αντί του Μπέτο

74' Ο Κοιλιάρας μπήκε στο ματς

71' Αλλαγές για τον Εργοτέλη. Καρέλής και Φραγκουλάκης πέρασαν στον αγώνα

59' Σουτ του Φιλομένο με τη μπάλα να φεύγει άουτ
58' Δοκάρι για τον Εργοτέλη και τον Μπούντιμιρ. Μετά από πάσα του Μπέτο, ο Κροάτης κερδίζει τη μάχη από τον Μαλεζά, σουτάρει, αλλά το δοκάρι... σώζει την άμυνα του ΠΑΟΚ.
54' Λεάλ και Γελαδάρης παίρνουν θέση στην 11άδα του Εργοτέλη
46' Στη θέση του Πόζα ο Δασκαλάκης
46' Μαζεμένες αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Βιτόλο, Λίνο, Σορλέν, Αναστασάκος και Αμπουμπακάρι πέρασαν στο ματς.
46' Εναρξη του δεύτερου μέρους



Α' Ημίχρονο

45+ λήξη του πρώτου μέρους
40' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του τραυματία Μπιζέρα ο Αποστολόπουλος
33’ Μπαλιά του Κονσεϊσάο στον Βιεϊρίνια, σουτ του τελευταίου, όμως η μπάλα περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πόζα
28’ Ο Ρομάνο εκτελεί το φάουλ, ο Χίμπλινγκερ σκοράρει με κεφαλιά αλλά ο βοηθός ακυρώνει ως off side το γκολ

26’ Ο Κονσεϊσάο και πάλι μέσα στη φάση. Βγάζει τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά, αποκρούουν οι αμυντικοί του Εργοτέλη, η μπάλα φτάνει στον Βιεϊρίνια, το σουτ του οποίου απομάκρυνε δύσκολα ο Πόζα

20’ Ο Βιεϊρίνια πραγματοποιεί εξαιρετικές ντρίμπλες, βγάζει τη σέντρα, αποδέκτης ο Κονσεϊσάο που σουτάρει στην κίνηση αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά έξω
15’ Σέντρα του Κονσεϊσάο από τα δεξιά, η μπάλα κοντράρει στον Ιβιτς, με τον Πόζα όμως να μην αιφνιδιάζεται και να μπολάκρει
11' Εξαιρετικός συνδυασμός των παικτών του ΠΑΟΚ, η μπάλα καταλήγει στον Φιλομένο, ο οποίος με το αριστερό εξαπολύει έναν κεραυνό έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Εργοτέλη και προσγειώνεται ακριβώς πάνω στη γραμμή. Αμφισβητούμενη η φάση.
9' Πολύ ωραίο σουτ με το αριστερό του Σέρζιο Κονσεϊσάο, ο Πόζα με το δεξί χέρι ξαπλώνει και στέλνει την μπάλα κόρνερ
1' Εναρξη του αγώνα


Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Σάντος): Κρέσιτς, Σαβίνι (Λίνο 45'), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Μπιζέρα (Αποστολόπουλος 40'), Βερόν (Αμπουμπακάρι 45'), Γκαρσία (Βιτόλο 45'), Ίβιτς, Βιεϊρίνια (Σορλέν 45'), Κονσεϊσάο (Αναστασάκος 45'), Φιλομένο

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Πόσα (Δασκαλάκης 45'), Γιαλούσης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Βίσιο, Ρουμπάκης (Κοιλιάρς 74'), Τζούνιορ (Καρέλης 70'), Μπέτο (Κορδονούρης 77'), Ρομάνο (Λεάλ 54'), Ορφανός (Γελαδάρης 54') , Μπουντιμίρ (Φραγκουλάκης 70')

Βιτόλο: "Διπλά ευχαριστημένος"

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Βιτόλο τόνισε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δουλέψαμε αρκετά καλά. Έχουμε βέβαια πράγματα να διορθώσουμε και θα τα διορθώσουμε. Σήμερα τα πήγαμε καλά: τρέξαμε, παλέψαμε και κάναμε ευκαιρίες. Τελικά κερδίσαμε και για αυτό είμαι διπλά ευχαριστημένος".

Στο δεύτερο ματς με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟΚ άλλαξε σύστημα (από 4-3-3 σε 4-4-2) με τον ίδιο να δηλώνει: "Το σύστημα δεν είναι το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Οι παίκτες που αγωνίζονται είναι. Πήγαμε καλά και μπορούσαμε να πάμε ακόμη καλύτερα. Το θετικό είναι ότι ο προπονητής έχει πολλές επιλογές για να διαλέξει τους κατάλληλους παίκτες".

Για να συνεχίσει: "Θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στα επίσημα παιχνίδια. Το σημαντικό είναι ότι βλέπω την ομάδα να πηγαίνει καλά. Όταν μπορέσουμε και μετατρέψουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ τότε όλα θα πάνε ακόμη καλύτερα".

Αναφερόμενος στο ευρωπαϊκό παιχνίδι υπογράμμισε: "Έχουμε αυτοπεποίθηση και πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό". Για να καταλήξει για τη θερμή υποδοχή που του έκαναν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. "Είμαι πολύ συγκινημένος για την αντιμετώπιση του κόσμου. Η στήριξη των οπαδών είναι σημαντική για κάθε ποδοσφαιριστή. Εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σκληρά για να τους ευχαριστήσουμε".

Καραγεωργίου: "Δυνατό τεστ"

Ο Νίκος Καραγεωργίου δήλωσε: "Το ματς ήταν ένα δυνατό τέστ. Όταν μπήκαν οι μικροί στο παιχνίδι χάσαμε τον έλεγχο. Ήταν όμως φυσιολογικό κι έτσι δεχτήκαμε το γκολ. Όταν θα έρθουν οι παίκτες που λείπουν, ειδικά αυτοί στην επίθεση θα είμαστε πιο παραγωγικοί και θα γίνουμε καλύτεροι".

Ο ίδιος πάντως δεν στέκεται στο αποτέλεσμα. "Δεν μας ενδιαφέρει το σκορ, ειδικά με τη σύνθεση που είχαμε στο τέλος. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν και να αποκτήσουν εμπειρίες, καθώς θέλουμε να βάζουμε νέους παίκτες και να στελεχώσουμε την ομάδα με δικάς μας παιδιά" πρόσθεσε.

Όσο για τον ΠΑΟΚ και τον επικείμενο αγώνα με την Χέρενφεν; "Θα έχει διαφορετική σύνθεση σε αυτό το ματς, γιατί τώρα του λείπουν αρκετοί παίκτες. Αν έχει τύχη κι είναι καλός θα περάσει, απλά πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή και στα δύο παιχνίδια κι όχι μόνο στο πρώτο".


Νοκ άουτ ο Φωτάκης


Διάταση στους προσαγωγούς υπέστη ο Γιώργος Φωτάκης, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα. Ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ στα φιλικά, απουσίασε από το αποψινό με τον Εργοτέλη, ενώ θα χάσει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τη Χίρενφεϊν στην Τούμπα (20/9), καθώς επίσης και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Ν. Σμύρνη με τον Πανιώνιο (23/9).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου