Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΖΛΑΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΖΕΡΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΩΤΑΚΗ ΜΕ ΒΕΡΟΝ ΣΤΗΝ UEFA


Στο τελευταίο στάδιο της θεραπείας βρίσκεται ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε στο τελευταίο φιλικό με τον Εργοτέλη καθώς ακόμα ταλαιπωρείται από το χτύπημα του παιχνιδιού στο Όσλο.Δευτέρα ο παίκτης θα δοκιμάσει να μπει πλέον κανονικά στις προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς και να φορτσάρει για την μάχη της Πέμπτης.

Εξαρχής η διάγνωση είχε δείξει πως ο Μουσλίμοβιτς είχε αποφύγει τα χειρότερα, όμως λόγω της υφής του τραυματισμού και του απαιτητικού προγράμματος που έχει ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος Αυγούστου, προτιμήθηκε να ακολουθηθεί συντηρητική αγωγή.Οσον φορά τον Τζόε Μπιζέρα, ο Ουρουγουανός δύσκολα θα προλάβει τον πρώτο αγώνα κόντρα στους Ολλανδούς (θα γίνουν νέες εξετάσεις σήμερα), και με δεδομένη και την απουσία του Κοντρέρας ο Φερνάντο Σάντος μένει με τους Τσιρίλο και Μαλεζά ως μοναδικές επιλογές για το κέντρο της άμυνας.

Σκέψη για Βερόν αντί Φωτάκη στη λίστα

Ο Φερνάντο Σάντος έχει το δικαίωμα μέχρι την Τετάρτη να προβεί σε μία αλλαγή στο ρόστερ που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Δευτέρας στην UEFA. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δηλώσει τον Ματίας Βερόν στη θέση του Γιώργου Φωτάκη, μετά τον τραυματισμό του τελευταίου που θα τον αφήσει σίγουρα δέκα ημέρες εκτός έδρας. Το γεγονός ότι ο κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας δίνει αυτό το δικαίωμα μέχρι ουσιαστικά την τελευταία στιγμή κάνει τον Φερνάντο Σάντος υπομονετικό και φαίνεται πως δεν έχει καταλήξει ακόμα. Αυτό γίνεται διότι θέλει ουσιαστικά να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια συμμετοχής του Φωτάκη έστω και στη δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στη Χέρενφεϊν. Η σκέψη αυτή μπορεί να είναι παρακινδυνευμένη, όμως δείχνει το πόσο ο Φερνάντο Σάντος εκτιμά τον 28χρονο Ελληνα μέσο και θα τον περιμένει μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Τι δήλωσε ο Βιερίνια για την απόδοση του στο φιλικό και τα παιχνίδια με Χέρενφειν

«Νομίζω ότι πήγαμε καλά σε ένα ακόμα φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας. Δοκιμάσαμε μια τακτική την οποία είχαμε προετοιμάσει εδώ και λίγες μέρες στις προπονήσεις. Σε γενικές γραμμές πήγαμε αρκετά καλά, αφού δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε πιο εύκολα γκολ. Πάντως μετράει η νίκη και είναι σημαντικό να βρίσκω ρυθμό μέσα από τους αγώνες», ανέφερε και στη συνέχεια μίλησε:

Για το παιχνίδι με τη Χέρενφεϊν: «Νομίζω ότι θα είναι είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τη Χέρενφεϊν, ενώ βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει και η γνωριμία του αντίπαλου στις προπονήσεις».

Για τη δική του απόδοση και αν είναι έτοιμος: «Προσωπικά ένιωθα πολύ καλά και σίγουρα θα μπορέσω να βοηθήσω όποτε κρίνει σκόπιμο ο προπονητής να με χρησιμοποιήσει».

Ανανέωση συνεργασίας με Μαλαματίνα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με την οινοποιία «ΜΥΡΤΩ Ε. ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΑΒΕΕ». Η εταιρία βρίσκεται και πάλι δίπλα στην ομάδα του ΠΑΟΚ στηρίζοντας την προσπάθεια για διάκριση και επιτυχίες. Η οινοποιία «ΜΥΡΤΩ Ε. ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΑΒΕΕ» θεωρώντας την περσινή χρονιά επιτυχημένη τόσο στους επιχειρηματικούς της στόχους όσο και στους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας, αποδεικνύει έμπρακτα την υποστήριξή της στον ΠΑΟΚ και φυσικά στους φιλάθλους του, υποστηρίζοντας και φέτος την ποδοσφαιρική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου