Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ 5ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ


Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ διοργανώνει 5ήμερη οδική εκδρομή στην Ολλανδία για τον επναληπτικό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Χέρενφειν με 300 ευρώ! Η εκδρομή περιλαμβάνει μια διανυκτέρευση στο Αμστερνταμ και δύο διανυκτερεύσεις εν πλω. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα πρέπει να κρατήσετε θέσεις έγκαιρα και όσο πιο γρήγορα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναχώρηση την Τρίτη 25/8 το μεσημέρι για την Ηγουμενίτσα κι από κει μεταφορά με πλοίο μέχρι την Ανκόνα όπου θα υπάρξει και διανυκτέρευση. Από κει ακολουθεί ταξίδι οδικώς με προορισμό το Αμστερνταμ τα ξημερώματα της Πέμπτης 27/8. Μετά από παραμονή στην πρωταύουσα της Ολλανδίας για μια πρώτη γνωριμία, θα ακολουθήσει το απόγευμα η μετάβαση προς το γήπεδο της Χέρενφειν για την παρακολούθηση του αγώνα. Το βράδυ θα υπάρχει επιστροφή στο Αμστερνταμ με διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό. Την επόμενη ημέρα (Παρασκευή 28/8) θα υπάρχει από το πρωί ελεύθερος χρόνος στο Αμστερνταμ και το βράδυ έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση προς το λιμάνι της Ανκόνα όπου υπολογίζεται να βρίσκεται το μεσημέρι του Σαββάτου 29/8. Μετά από μία διανυκτέρευση στο πλοίο, αναμένεται η άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας το πρωί της Κυριακής και μετάβαση ως τη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

*ΔΕΝ απαιτούνται διαβατήρια αλλά μόνον καινούργιες ταυτότητες!!

*Στην τιμή συμπεριλαβάνονται οι μετακινήσεις με πούλμαν, τα εισιτήρια του πλοίου, το ξενοδοχείο στο Αμστερνταμ με πρωινό ενώ δεν συμπεριλαμβάνεται το εισιτήριο του αγώνα.

*Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, οι ενδιαφέροντες θα πρέπει να ενημερώουν σύντομα για την έγκαιρη παρουσία τους.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Συνδέσμου Καβάφη 3 και στο τηλέφωνο 6984268667

Θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις με εκδρομές και από την Θύρα 4 και άλλων συνδέσμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου