Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

1.200 MAΓΙΚΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΜΙΡΚΟ ΣΑΒΙΝΙ


Επανήλθε στις προπονήσεις ο Μίρκο Σαβίνι μετά τον τραυματισμό του,συνέχισαν σε χαλαρό ρυθμό και θεραπεία οι Μουσλίμοβιτς,Κοντρέρας και Αραμπατζής.
Μόλι 1.200 εισιτήρια θα παραλάβει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα μιας και η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη.

Η ευχάριστη έκπληξη για τον Φερνάντο Σάντος ήταν η επιστροφή στις προπονήσεις του Μίρκο Σαβίνι που θα είναι άλλη μία αξιόπιστη λύση για τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται τόσο στην ευρώπη αλλά και στο ξεκίνημα του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Σε αντίθεση όμως με τον Σαβίνι, ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο ακολούθησε και σήμερα ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ενώ οι Κοντρέρας και Αραμπατζής έκαναν θεραπεία.

Μόνο 1.200 «μαγικά χαρτάκια» δίνει η Χέρενφεν στον ΠΑΟΚ.


Ο ολλανδικός σύλλογος προτίθεται να δώσει μόλις 1.200 εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αριθμός που φαντάζει λίγος μπροστά στην ζήτηση που υπάρχει ήδη.

Την ίδια ώρα, μόλις 200 εισιτήρια ζήτησε η ΠΑΕ της Χέρενφεν καθώς δεν πιστεύει ότι θα ταξιδέψουν περισσότεροι φίλαθλοι στην Τούμπα για το πρώτο ματς των δύο ομάδων.

Στις επόμενες μέρες θα βγουν και οι τιμές για τις εκδρομές που θα γίνουν είτε με Αεροπλάνο είτε Οδικώς.

Ο πρόεδρος των Ολλανδών ανέφερε πως υπάρχει ειδικός χώρος για τους φιλοξενούμενουε οπαδούς ο οποίος είναι 1.200 θέσεων οπότε αυτός είναι και ο αριθμός που δίνουν σε όλες τις ομάδες.

Τέλος όσο αφορά την μεταγραφολογία υπάρχει ενδιαφέρον της Ανγκαρακουτσού για τον Πάμπλο Γκαρσία που τον παρακολούθησαν κιόλας στο τελευταίο ευρωπαικό μας παιχνίδι αλλά ακόμα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση.
Έχουμε ξαναπεί ότι όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται έχουμε εμπιστοσσύνη στην διοίκηση και αυτή ξέρει καλύτερα από όλους μας τι συμφέρει την ομάδα,απλά λέμε και πάλι ότι οι μεταγραφές τελειώνουν τέλος του μήνα και μιας και η κλήρωση είναι στα μέτρα μας ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να γίνει...όλα είναι ανοιχτά.
Η ομάδα έτσι κι αλλιώς με τις προσθήκες Βιτόλο Σαβίνι Βιερίνια Κοντρέρας θα δυναμώσει περισσότερο τώρα αν έρθει κάποια καλή πρόταση βλέπουμε......
Τους εμπιστευόμαστε και τους στηρίζουμε,εμάς η θέση από εκεί και πέρα είναι στο κάγκελο και όχι στα λογιστήρια της ΠΑΕ και στην καρέκλα του Σάντος ή το γραφείο του Θόδωρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου