Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚAN OI ΝΕEΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ 1.500 ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΓΕ


Η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα πριν από την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ.Oι παίκτες του "δικέφαλου" που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν οι Βιτόλο Κρέσιτς Βιερίνια και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.
Ο Μουσλίμοβιτς φόρεσε τη ριγέ φανέλα, ο Βιτόλο τη μαύρη, ο Βιεϊρίνια τη λευκή και ο Κρέσιτς τη φανέλα του τερματοφύλακα που έχει πιο σκούρα χρώματα.

Η αλήθεια είναι ότι οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ προκάλεσαν ήδη συζήτηση. Και στους περισσότερους άρεσαν. Σε αυτή ειδικά την περίπτωση οι αριθμοί λένε την αλήθεια. "Το ενδιαφέρον που έδειξε ο κόσμος ήταν μεγάλο και ήδη έχουν πουληθεί 1.500 φανέλες" ενημέρωσε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Τζέτζης. Πράγματι, οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ έμειναν εντυπωσιασμένοι από την αποδοχή που είχαν οι νέες φανέλες και καλά που είχαν προνοήσει να έχουν μεγάλο απόθεμα για να εξυπηρετήσουν όλο τον κόσμο.

Μια μικρή αναγωγή των 1.500 κομματιών που έφυγαν προς 70 ευρώ το καθένα οδηγεί σε ένα εντυπωσιακό νούμερο: περισσότερα από 100.000 ευρώ μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πρώτη κιόλας ημέρας κυκλοφορίας των νέων εμφανίσεων. Γι' αυτό και δεν έχουν άδικο αυτοί που έλεγαν χθες ότι οι νέες εμφανίσεις και ειδικά η ριγέ, που είχε τη μεγαλύτερη ζήτηση, είναι στην ουσία χρυσές! Η κλασική ασπρόμαυρη φανέλα πάντα ήταν η αγαπημένη για τον κόσμο,

"Δεν έχει σημασία ποια ομάδα θα είναι ο αντίπαλός μας. Μπορεί να έχουμε κάποιες προτιμήσεις, αλλά ο αντίπαλος πιστεύω ότι δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία όσο το πώς θα είμαστε εμείς και πώς θα παίξουμε σε αυτά τα παιχνίδια.
"Αυτό που για μένα έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι να πετύχουμε το στόχο μας, να προκριθούμε στην επόμενη φάση και να βρεθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτός άλλωστε είναι και ο πρώτος στόχος που έχουμε για τη φετινή σεζόν" δήλωσε ο Βίκτορ Βιτόλο.

Με τη σειρά του ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς δήλωσε ότι:
"Ξέρω τι σημαίνει αυτή η φανέλα για τον κόσμο, αλλά και όποιος αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι το ασπρόμαυρο είναι το χρώμα της ομάδας κι αυτή η φανέλα αρέσει σε όλους μας".
Όσο για την ήττα από τους Νορβηγούς είπε:
"Χάσαμε κι εγώ ειδικά δεν αισθάνομαι καλά όταν δεν παίζω, βλέπω το παιχνίδι από την εξέδρα και δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά δεν έχει σημασία. Προκριθήκαμε και ελπίζουμε ότι με αυτή τη φανέλα θα έχουμε μεγάλες επιτυχίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου