Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ HEERENVEEN


Ο Πανιώνιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να μας δώσει εισιτήρια για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος που μας βρίσκει αντιμέτωπους στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης,ενώ όσον αφορά το κύπελο Uefa Ορίστηκαν οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων της ομάδας μας κόντρα στην Ολλανδική Heerenveen και στην διάρκεια της μέρας θα βγουν και οι τιμές για την εκδρομή στην Ολλανδία.

Δεν δίνει εισιτήρια οι Πανιώνιος

Στην πρεμιέρα της εφετινής Σούπερ Λίγκας ,η ομάδα μας δοκιμάζεται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και όλοι περιμέναμε πως και πως να δώσουμε το παρών και να βοηθήσουμε την ομάδα μας να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της.
Η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στην ομάδα μας, απορρίπτοντας το σχετικό αίτημα.Ευελπιστούμε να αλλάξει πολύ σύντομα στάση η ΠΑΕ Πανιώνιος......

Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων με Χέρενφεϊν

Μετά από επαφές με τη Χέρενφεϊν, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τους Ολλανδούς για την ώρα διεξαγωγής των μεταξύ τους αγώνων. Το πρώτο ματς στην Τούμπα θα γίνει την Πέμπτη (20/8) στις 20:00, ενώ η δεύτερη αναμέτρηση στις 19:45 ώρα Ελλάδας.

Τα εισιτήρια για τα ματς του Europa League


Μόλις 5.000 εισιτήρια αναμένεται να βγουν την ερχόμενη εβδομάδα στα εκδοτήρια για τον αγώνα της Τούμπας με τη Χέρενφεϊν. Οσα ακριβώς διατέθηκαν και για το ματς με τη Βαλερένγκα.Όσο αφορά το ματς του Heerenveen οι Ολλανδοί μπορούν να δώσουν 1.200 εισιτήρια αριθμός που σαφώς και δεν επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών μας.

Εκδρομές για Ολλανδία

Σήμερα θα είναι σε θέση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ανακοινώσει τις εκδρομές που θα γίνουν για Ολλανδία, μιας και μέχρι στιγμής δεν έχουν διευθετηθεί όλες οι λεπτομέρειες για τη μεταφορά του κόσμου στο Χέρενφεϊν. Εκτός του ΠΑΟΚ Travel θα γίνουν κι άλλες εκδρομές και θα ανακοινωθούν τιμές από όλους.

8 σχόλια:

  1. Νέα Σμύρνη ερχόμαστε......εσείς πείτε ότι θέλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΡΕ ΤΣΑΚΙΡΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα καλα οκ φαγαμε δε θα παμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. aste mas kai seis re persu mas dosate pali 500 kai osoi irthame mpikame me sas tha asxoloumaste mi dinete e kai?
    oloi opote paizetai me mas thimaste na kanete tous duskolous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα ειναι γεματο το γηπεδο που να σας βαλουμε ? μακαρι να ερχοσασταν να θαυμασετε την ομαδαρα μας ...η νεα σμυρνη βραζει και περιμενει σαν τρελη το πρωτο παιχνιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. panionakia thelete den thelete emeis tha mpoykaroyme mesa FORZA PAOKARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανένας από Πάτρα για εκδρομή Νέα Σμύρνη την Κυριακή;
    ΕΚΔΡΟΜΗ από Αθήνα για Ολλανδία;

    ΑΪΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου