Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

ΓΚΟΡΑΝ ΠΟΠΟΦ : Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ


Ο Γκόραν Ποπόφ έχει πολλά χρόνια παραστάσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν έχει πολύ καιρό που μετακόμισε στην Ολλανδία για λογαριασμό της Χέρενφεν. Ετσι, ο 25χρονος αριστερός μπακ της των Ολλανδών δεν μπορεί να λησμονήσει εύκολα την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας, όπως αποκαλύπτει.

- Δεν παρακολουθείς ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Οχι ιδιαίτερα. Κάποιες φορές θα ψάξω στο Ιντερνετ για τους φίλους μου και τις ομάδες τους, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να βλέπω τα παιχνίδια».

- Πώς βλέπεις τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ;

«Αν έχουμε ένα πλεονέκτημα, αυτό είναι ότι το πρώτο ματς είναι εκτός έδρας. Αν καταφέρουμε να κρατήσουμε, να μη χάσουμε, τότε θα έχουμε το πάνω χέρι. Βέβαια αυτό είναι πολύ δύσκολο. Θυμάμαι πολύ καλά την Τούμπα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι απίστευτοι. Δεν σταματάνε ούτε λεπτό να ενισχύουν την ομάδα τους και δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα».

- Φοβάσαι μήπως σε στοχοποιήσουν λόγω καταγωγής και του θέματος που έχει προκύψει με το όνομα της χώρας σου;

«Σε καμία περίπτωση. Δεν μπερδεύω την πολιτική με το ποδόσφαιρο. Εχω πολλούς φίλους στην Ελλάδα. Δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο και όχι να μιλάω για πολιτικά. Μόνο εγώ ξέρω ποιος είμαι και τι θέλω».

- Για να επιστρέψουμε στα ποδοσφαιρικά, δεν ξεκινήσατε πολύ καλά τη σεζόν...

«Αλήθεια είναι αυτό. Εχουμε πολλούς τραυματισμούς. Στο κέντρο μάς λείπουν τέσσερις παίκτες, οι βασικοί και οι αναπληρωματικοί τους. Οι δύο επιστρέφουν τώρα και μάλλον θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ. Δεν γνωρίζω πότε ακριβώς θα είναι έτοιμοι οι υπόλοιποι, αλλά δεν νομίζω ότι θα προλάβουν. Δεν ήμασταν και πολύ καλά όσοι παίξαμε και ήρθε η ήττα».

- Προπονητής σας είναι ο Τροντ Σόλιντ. Κι αυτός έχει περάσει από την Ελλάδα, τι σας έχει πει για τον ΠΑΟΚ;

«Ο προπονητής μας είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Πάντα προσπαθεί να μας ηρεμήσει και έτσι μπορεί και μας μαθαίνει πράγματα. Μας εξηγεί αυτό που ζητάει και πάντα μας προετοιμάζει για κάθε παιχνίδι, αλλά μόνο όταν έρθει η ώρα. Εκείνος γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ και όταν έρθει η ώρα θα δούμε πώς θα τον αντιμετωπίσουμε».

- Κρατάει ακόμα αυτό το μπλοκάκι για να σημειώνει;

«Ναι, πάντα. Αλλες φορές εκείνος, άλλες ο βοηθός του».
http://www.exedrasports.gr/football/uefacup/article/?aid=33757

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου