Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΑΡΘΡΑ : O ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ


Η ομάδα μας μπορεί να θέλει ενίσχυση σε μια δυο θέσεις ακόμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεπουληθεί ο Πάμπλο για 300.000ε για να καλύψουμε κάποια κενά μας τώρα από εκεί και πέρα αν οι X Τούρκοι σε συζητήσεις ανεβάσουν κατακόρυφα την πρόταση τους λογικό είναι να δούμε και εμείς αλλιώς τα πράγματα καθώς στο ποδόσφαιρο όλοι πωλούνται και όλοι αγοράζονται και όλες οι μεγάλες ευρωπαικές ομάδες χορεύουν στο ρυθμό του χρήματος και ανανεώνουν τα ρόστερ τους.

Όλοι όσοι βρήκαν ευκαιρία αυτές τις μέρες και βγάλαν πάλι τα πτυχία του μάνατζερ και του προπονητή από το συρτάρι καλό θα ναι να χαλαρώσουν επιτέλους και να αφήσουν την διοίκηση να κάνει την δουλειά της εκτός αν κάποιος έχει περισσότερες ποδοσφαιρικές γνώσεις από τους Ζαγοράκη Βρύζα Σάντος ή εκτός αν κάποιος θέλει πιο πολύ το καλό της ομάδας από ότι τα παιδιά της διοίκησης που έχουν το ίδιο όραμα με εμάς.

Όλοι εσείς που βγήκατε στην επίθεση κατά της διοίκησης μάλλον δεν έχετε το Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ σαν ρητό αλλά τον Πάμπλο Γκαρσία τον Κοντρέρας ή τον Σέρτζιο και για να γίνω κατανοητός όλα αυτά τα λέω με βάση μια μεγάλη πρόταση.
Για παράδειγμα αν ερχόταν η Χ Λάτσιο και έδινε 4.5(ρήτρα) μύρια για Κοντρέρας θα μαλώναμε ποιος θα τον πάει στο αεροδρόμιο έτσι τώρα και με τον Πάμπλο Γκαρσία που το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και μπορεί να φύγει ελεύθερος αν έρθει κάποια πρόταση ΠΟΛΥ μεγαλύτερη από τα 300χιλιάρικα των Τούρκων τότε και μόνο τότε θα είμαστε σύμφωνοι ότι θα είναι για το καλό του ΠΑΟΚ και εφόσον όποιος φεύγει θα αντικατασταθεί επάξια σε οποιαδήποτε άλλη πώληση είμαστε όλοι αντίθετοι.

Ο Πάμπλο έγινε στα πρόσωπα του κόσμου η προσωποποίηση της επανάστασης και της γροθιάς στο κατεστημένο είναι ένας παίκτης που σίγουρα τιμάει την φανέλα που φοράει και αγωνίζεται με περίσσιο πάθος κάτι που μας κάνει όλους να τον γουστάρουμε ακόμα περισσότερο, η διοίκηση όμως απαγορεύεται να μπαίνει στην σκέψη της ύπαρξης προσωπολατρείας για οποιονδήποτε παίκτη και να κοιτάει αποκλειστικά το συμφέρον του ΠΑΟΚ γιατί καλό θα ναι να μην ξεχνάμε πάρα πολλές φορές που την προσωπολατρεία την πληρώσαμε με τον χειρότερο τρόπο.

Την χειρότερη δουλειά και επιρροή όποτε βγαίνουν τέτοια θέματα την κάνουν για άλλη μια φορά τα ΜΜΕ και τα ανώνυμα τηλεφωνήματα σε ράδια τα οποία όλα διαμορφώνουν δυστυχώς απόψεις οι οποίες καταλήγουν σε επιθέσεις προς την διοίκηση αλλά πίσω από πολλά από αυτά κρύβονται άλλα συμφέροντα....

Ζούμε στην χώρα του αν πάει η μπάλα δοκάρι και μέσα είσαι Θεός ενώ αν πάει δοκάρι και έξω είσαι παλτό άχρηστος κλπ κλπ και παραδείγματα άπειρα......
Η Διοίκηση αυτή ήρθε και μας έβγαλε από την ανυπαρξία των τελευταίων χρόνων όπως και ο Σάντος στο τιμόνι μας οδήγησε στην 2η θέση...φέτος από την πρώτη στραβή με τους σερβιτόρους από την Νορβηγία άρχισαν τα όργανα και τα περίεργα δημοσιεύματα που όλοι τα ξέρουν αλλά και πάλι για κάποιους κρύβονται συμφέροντα ενώ άλλοι απλά δεν νοιώθουν.

Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους και μόνο όποιος δεν δουλεύει δεν κάνει λάθη και αυτό είναι για όλους.
Αφήστε την διοίκηση να δουλέψει αμέριμνη και βάλτε τα πτυχία μανατζεροπροπονητικής στο συρτάρι.Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα φανούν στην πορεία κατά πόσο ήταν ωφέλιμες για τον ΠΑΟΚ και μετά πάλι αρκετοί θα αρχίσετε τις γνωστές κολοτούμπες....
Πουλήθικε ο Μελίσσης : προδοσία - το μεγαλύτερο ταλέντο - Πνευμόνι - Παθιασμένος κλπ
και μετά από κάτι μήνες οι ίδιοι που τα έλεγαν αυτά λέγανε....
Το παλτό - τον ξεφορτωθήκαμε - πιάσαμε κορόιδο τον Βάζελο και τα σχετικά....
Παραδείγματα πολλά και πολλά περισσότερα και μέσα στο γήπεδο σε Live χρόνο όταν βλέπεις σε 5΄λεπτά μέσα τα ίδια άτομα που κράζανε έναν παίκτη μετά να τον κάνουν Θεό.

Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

By Johnnyxatz

6 σχόλια:

  1. i teleytaia paragrafos einai ola ta lefta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. paroti fanatikos pablitos etsi einai o PAOK PANO APO OLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ego eimai tis apopsis oti kapoioi paiktes den thelo na feugoun me opoiodipote timima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Γκαρσια καλο ειναι να μεινει δεν υπαρχουν πολλα χαφ σαν τον Παμπλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. an opoios feugei erxetai kaluteros de me apasxolei tipota apolutos eimai kata tis prosopolatreias O PAOK PANO APO OLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου