Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2009

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ 6 ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ


Συγκίνηση και θλίψη ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν το πρωϊ της Κυριακής στα Τέμπη, στο ετήσιο μνημόσυνο για τα 6 αδικοχαμένα αδέρφια μας που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα της 4ης Οκτωβρίου 1999, μετά το ματς του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό…

Αρκετός κόσμος έδωσε το παρών με αντιπροσωπείες από τους περισσότερους συνδέσμους και με την ιαχή αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε να δονεί την φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Παρούσα ήταν η διοίκηση της ΠΑΕ με επικεφαλής τον νέο πρόεδρό Ζήση Βρύζα. Δίπλα του βρέθηκε και το τεχνικός της ομάδας, Φερνάντο Σάντος, μαζί και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, αποτελούμενη από τους Μαλεζά, Αραμπατζή και Σνάουτσνερ. Στεφάνι έστειλε επίσης και ο Θόδωρος Ζαγοράκης ο οποίος προτίμησε να μην δώσει το παρών για τους λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε.

Πέρα από τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, παρόντες ήταν και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιλτιάδης Κανώτας, όπως και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Τα αδέρφια μας Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, Δημήτριος Ανδρεαδάκης, Χριστίνα Τζιόβα, Αναστάσιος Θέμελης, Γεώργιος Γκανάτσιος και Κυριάκος Λαζαρίδης δεν θα ξεχαστούν ΠΟΤΕ.

Υγ.Καλό θα είναι σε τέτοια ευαίσθητα θέματα και από την στιγμή που μιλάμε για ένα γεγονός το οποίο πριν 10 χρόνια είχε συγκλονίσει την οικογένεια του ΠΑΟΚ να μην πηγαίνει μόνο αντιπροσωπεία παικτών αλλά ολόκληρη η ομάδα από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο......

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου