Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΟΚ-ΡΟΥΛΗΣ 83-48 ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ


Αίσχος Ντροπή Αηδία προκάλεσε η τηλεοπτική μετάδοση σκληρού πορνό από το συνδρομητικό κανάλι στις 21,00 που είναι ώρα που μικρά παιδιά και ανυποψίαστοι γονείς είχαν ανοιχτές τις τηλεοράσεις.Οι καταγγελίες είναι μαζικές πλέον στο κανάλι που μετέδωσε αυτό το σκληρό θέαμα με έναν πρωταγωνιστή που την είχε 35 πόντους και έναν κομπάρσο από το Ισραήλ ο οποίος παρακαλούσε για έλεος παρά την προπαγάνδα του από την μέρα της ίδρυσης του.

Ένα σερί 15-0 στην πρώτη περίοδο ήταν αρκετό προκειμένου η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου να ξεφύγει στο σκορ και να μην κοιτάξει πίσω!
Ούτε η άμυνα ζώνης πτόησε τον ΠΑΟΚ που συνέχισε να ανοίγει τη διαφορά, η οποία έφτασε και στους 28 πόντους (48-20) στη λήξη του ημιχρόνου.

Το μεγάλο όπλο του "δικεφάλου" ήταν η κυριαρχία στα ριμπάουντ (18-5 στο πρώτο δεκάλεπτο και 26-11 στο ημίχρονο), αλλά κι η άνεση με την οποία οι παίκτες του έφταναν κοντά στο αντίπαλο καλάθι, την ώρα που οι "κίτρινος θίασος από το τελ αβιβ" αστοχούσαν σε ανοιχτά σουτ, ακόμη και σε λέι-απ.

Με κινητήριους μοχλούς τους Έιβερι και Μονρό η διαφορά εκτοξεύτηκε ακόμη περισσότερο, φτάνοντας στη λήξη του 3ου δεκαλέπτου στους 36 (70-34) με τον Κένι Γκρέγκορι να σκοράρει με θεαματικό alley-hoop κάρφωμα!

Ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία με τη νίκη του (83-48), καθώς οι 35 πόντοι διαφορά αποτελούν τη μεγαλύτερη νίκη του επί του ρουφιάνου αντιπάλου. Η προηγούμενη ήταν οι 33 στον ημιτελικό του κυπέλλου του 1999 αλλά επειδή πέρασαν τα χρόνια και η προπαγάνδα ήταν συνεχόμενη σήμερα ήρθε ακόμα ένα στραπάτσο στον παραμυθένιο αυτοκράτορα της καρπαζιάς.

Τα δεκάλεπτα της τσόντας: 26-8, 48-20, 70-36, 83-48

ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Μονρό 18 (1), Καυκής 13 (2), Γκρέγκορι 13 (1), Ταπούτος 8, Καλλές 1, Τσιάρας 4, Έιβερι 6 (1), Καλαϊτζίδης, Χέλιγουελ, Γιαννακίδης, Ντρόμπνιακ 11 (1), Γκετσέφσκι 9 (1).

Γελάσανε και τα τσιμέντα με τα μούτρα σας ούτε για τσόντες δεν είστε άξιοι είστε ο περίγελος των Ελληνικών αθλημάτων μια ζωή προπαγάνδα μπλα μπλα μπλα μπλα ιστορίες τίτλοι σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες και γενικά όπως λέει και το θρυλικό πανό.....

ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ
Και σήμερα όντως γράψατε πάλι μια χρυσή σελίδα στην ροζ ιστορία σας....σήμερα μπορείτε να πείτε ότι έφταιγε ο διαιτητής ο καιρός ότι το ματς έγινε στις 9 και όχι νωρίτερα και ότι άλλο μπορείτε να βρείτε πάλι σαν γνωστοί προπαγανδιστές πάντως ότι και να γίνει ένα είναι το σίγουρο ότι είστε για γέλια και σας ευχαριστούμε για τις στιγμές που μας προσφέρετε απλόχερα..........

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΡΟΥΛΗΣ 83-48 ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΓΕΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ......
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΟΖ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΣΕ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΡΕΚΟΡ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου