Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ : Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Δηλώσεις έκαναν οι πρωταγωνιστές του σημερινού αγώνα ΠΑΟΚ Ξάνθη με τον Πάμπλο Γκαρσία για άλλη μια φορά να κλέβει την παράσταση με τα λεγόμενα του καθώς αναφέρθηκε στους διαιτητές και το τι γίνεται στην Ελλάδα και όταν ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τις ομάδες των Αθηνών.Δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν!

Πάμπλο Γκαρσία: "Πράγματι ήταν μία νίκη που ήρθε δύσκολα, καθώς οι αντίπαλοι ήρθαν να παίξουν αμυντικά. Ήταν όμως πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και πήραμε τη νίκη".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί σε δύο αγωνιστικές: "Εγώ δεν είμαι η διοίκηση. Είμαι ποδοσφαιριστής. Όμως νομίζω ότι ίσως να ήρθε η ώρα να μην παίξουμε στην Αθήνα. Να οργανώσει η διοίκηση ένα φιλικό εκείνη τη μέρα ή μια καλή προπόνηση, παρά να παίξουμε εκεί.

Εγώ προτιμώ να μείνω σπίτι γιατί θα μας κλέψουν σίγουρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει όλα τα άλλα ματς εκτός από αυτά στην Αθήνα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα μας αφήσουν γιατί υπάρχουν άλλοι παράγοντες. Φυσικά μιλάω για τη διαιτησία", τόνισε ο Ουρουγουανός αναφερόμενος στη διαιτησία που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου