Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1-2 ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΧΩΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ


Πολύτιμη νίκη πήρε η ομάδα μας στο γήπεδο του Πανθρακικού με 1-2 με γκολ των Βιερίνια και Πάμπλο Γκαρσία παρουσία 4.000 και πλέον οπαδών μας που παρά ανακοινώσεις και προκλήσεις δώσαμε βροντερό παρών και κάναμε ένα ακόμα γήπεδο Τούμπα!

"Αν θέλουμε να γίνουμε πραγματικά μεγάλη ομάδα, θα πρέπει πολλοί παίκτες να καταλάβουνε τι σημαίνει ποδόσφαιρο!" - Φερνάντο Σάντος

Tίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.......


Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανθρακικός (Καρτιέ): Ρόκα, Κανωτίδης (81' Στόικος), Κλεμάν, Ενγκαμπί, Τζόκιτς, Κωνσταντινίδης (46' Μπερτράν), Άλβες, Μίτου (55' Αρσενίεβιτς), Φαγιάρδο, Καζάκης, Μπουβάλ

ΠΑΟΚ (Σάντος): Κρέσιτς, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν, Βιεϊρίνια (83' Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς, Φωτάκης (72' Παπάζογλου)

Κίτρινες κάρτες: Τζόκιτς, Άλβες, Ενγκαμπί, Καζάκης - Βιεϊρίνια, Κρέσιτς, Βιτόλο, Λίνο

Διαιτητής: Ν. Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Βοηθοί: Κ. Δάλλας (Ηπείρου), Θ. Κωτσίρος (Αρκαδίας)

Συνέντευξη Τύπου
Αλμπέρ Καρτιέ (τεχνικός Πανθρακικού): "Η ομάδα μου κατάφερε να κάνει ένα καλό παιχνίδι, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν άσχημο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε παρά μόνο μια φορά. Πάντως, οι καλές φάσεις που είχαμε μπροστά στην αντίπαλη εστία, φανερώνουν και την καλή μας απόδοση. Και τα δύο γκολ που σημείωσαν οι αντίπαλοί μας, προήλθαν από λάθη των παικτών μου. Αποδείξαμε την ποιότητά μας και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας".

Φερνάντο Σάντος (τεχνικός ΠΑΟΚ): "Η νίκη μας ήρθε με πολύ τύχη. Καταφέραμε να βάλουμε ένα πρώτο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πανθρακικού ήταν καλύτερη. Ήμασταν τυχεροί στη φάση του δεύτερου γκολ. Σε ένα παιχνίδι που δεν είχαμε σωστή οργάνωση και όταν δεν έχεις σωστή οργάνωση, δεν έχεις ούτε καλή άμυνα, ούτε τίποτα.

Αν θέλουμε να είμαστε μία μεγάλη ομάδα πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε κάθε ματς με αυτό που χρειάζεται. Ο Πανθρακικός κατάφερε να μας δημιουργήσει ευκαιρίες. Σίγουρα τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε στο ποδόσφαιρο. Άλλες φορές ήμασταν εμείς καλύτεροι και δεν μπορέσαμε να νικήσουμε. Σήμερα συνέβη το αντίθετο. Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί αλλά πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα όταν πιστεύουμε ότι δεν αγωνιζόμαστε σε αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά απλά σε ένα παιχνίδι που υπάρχει μία μπάλα".

2 σχόλια:

  1. Μόνο η δίψα του κόσμου για ΠΑΟΚ μένει και η νίκη, τίποτα άλλο.
    Πολύ το χάλι...

    αδερφέ με βάση το βίντεο που τράβηξες κατάλαβα ότι ήσουν στην κεντρική , από το πέταλο πάντως μια χαρά φαινόσασταν.
    ΚΑΤΑΛΗΨΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς Paokland συμφωνώ για το..
    Μόνο η δίψα του κόσμου για ΠΑΟΚ μένει και η νίκη, τίποτα άλλο.
    Πολύ το χάλι...

    Κατάληψξ δεν θα πεις τίποτα....η τρέλα μας δεν έχει τελειωμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου