Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕΡΤΖΙΟ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ


Η επιστροφή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ήταν η ευχάριστη είδηση που προέκυψε την Πέμπτη (12/11) για τον Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος μέσος απείχε από το πρόγραμμα για αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού, ωστόσο γυμνάστηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες και πλέον μπαίνει στο δρόμο της επιστροφής στη δράση.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Κονσεϊσάο

Η πορεία της αποθεραπείας του θα παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο και δεν θα υπάρξει βιασύνη για να τεθεί στη διάθεση του συμπατριώτη του τεχνικού.

Από την άλλη πλευρά ο Λίνο έκανε θεραπεία, εξαιτίας της ευπάθειας που τον ταλαιπωρεί στους κοιλιακούς. Πάντως, από τη Δευτέρα (16/11) αναμένεται να «μπει» στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με την ομάδα.

Αυτός που προφυλάχθηκε ήταν ο Βιεϊρίνια, που είναι ο πλέον επιβαρυμένος παίκτης (έχει παίξει βασικός και στους 10 αγώνες πρωταθλήματος) ενώ προέρχεται και από τραυματισμό, που τον ανάγκασε να αγωνιστεί με μόλις μία προπόνηση απέναντι στον Πανθρακικό. Ο Πορτογάλος έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Η προπόνηση επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, ενώ απόντες ήταν οι έξι διεθνείς (Χαλκιάς, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Κουτζαβασίλης, Κοντρέρας και Μουσλίμοβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου