Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΜΕ ΡΗΤΡΑ 12ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Αντελίνο Βιεϊρίνια με ρήτρα 12 εκατ. ευρώ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βρύζα:

Σχετικά με την πρόθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για επέκταση του συμβολαίου του Βιεϊρίνια με ρήτρα 12 εκατομμυρίων ευρώ: «Αν και προτιμούμε κάποια πράγματα να τα λέμε αφού γίνουνε είναι αλήθεια ότι υπάρχει ήδη μία προφορική συμφωνία έστω. Είναι ένα παιδί που εκφράζει υγεία κάθε μέρα και έχει δυνατότητες. Δεν θέλουμε να τον κάνουμε να εφησυχάσει με αυτό το συμβόλαιο και το έχει καταλάβει όπως και οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούνε και προχωράμε».

Αναφορικά με την δουλειά που γίνεται στην ομάδα: «Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Η ομάδα μας έχει ακόμη πολύ δρόμο να κάνει. Βρίσκεται στον σωστό δρόμο και κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιώσουμε συγχρόνως ότι αφορά το οργανωτικό μας κομμάτι και την ποιότητα της ομάδας μας χωρίς να ξεχνάμε ποτέ την οικονομική εξυγίανση».

Για την διαφορά της θέσης του μεταξύ του τεχνικού διευθυντή και του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Διαφορετικοί ρόλοι. Ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή έχει να κάνει με ένα κομμάτι της ομάδας και υπεύθυνο. Με επιλογές προσώπων και νοοτροπία της ομάδας και είναι σημαντικός γιατί είναι ο καθρέφτης της ομάδας. Ο ρόλος του προέδρου είναι ρόλος έμπνευσης των συνεργατών και η γενικότερη φιλοσοφία ζωής που έχει ο καθένας για να προχωράει».

3 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου