Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΑΛΒΕΣ ΛΙΝΟ:ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


Ο Άλβες Λίνο μίλησε για την ισοπαλία στην Καβάλα, την σεζόν που διανύει στον ΠΑΟΚ και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "Δικέφαλου του Βορρά" Κριστιάνο Μοράες.

Για την χθεσινή ισοπαλία με την Καβάλα είπε:

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ωστόσο κάναμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ξέραμε τι θέλαμε τόσο στο πρώτο ημίχρονο αλλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου είχαμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε πολλά γκολ όπως και τα τρία δοκάρια. Είχαμε όμως και ατυχία και ίσως ακόμα να έλειπε το καθαρό μυαλό και η ηρεμία σε κάποιες προσπάθειες όπως στην δικιά μου".

Για το αν θεωρεί πως ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ υπογράμμισε:

"Όταν δεν νικάς τότε σίγουρα δεν μπορείς να πεις ότι έχεις κάνει το καλύτερο σου παιχνίδι. Παρόλα αυτά κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει τουλάχιστον ένα ή και περισσότερα γκολ απέναντι σε μια δυνατή ομάδα η Καβάλα. Σίγουρα όμως δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα που είναι καλύτερο από την ήττα αλλά πολύ χειρότερο από την απώλεια της νίκης. Απαιτείται πάντως υπομονή και πλέον αφήνουμε πίσω μας το ματς αυτό και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη θέλοντας όμως την φορά αυτή και την νίκη".

Για τη συμπαράσταση του κόσμου του ΠΑΟΚ χθες το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» τόνισε:

"Είναι ένα πανέμορφο συναίσθημα όταν παίζεις με τέτοιον κόσμο. Έχουμε γφθάσει στο σημείο όπου και να πάμε να μας κάνουν και νιώθουμε τέλεια. Δεν ξεχνάμε τις εκστρατείες που κάνανε στην Ολλανδία ή στην Νορβηγία που είχανε βρεθεί μαζί μας για να μας υποστηρίξουνε. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας για την αγάπη και στην στήριξη που εισπράττουμε και το πόσο όμορφα νιώθουμε. Εμείς κοιτάμε να ανταποκρινόμαστε στις φιλοδοξίες τους και για αυτό και χθες ήταν ένας παραπάνω λόγος να νικήσουμε γι’ αυτό και μας στεναχώρησε πολύ που δεν κερδίσαμε".

"Μεγάλη κλάση ο Μοράες"

Κι όσο για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ τον Κριστιάνο Μοράες και γνώριμό του από την κοινή τους παρουσία στην Πορτογαλία ως αντίπαλοι δήλωσε:

"Τον έχω αντιμετωπίσει ως αντίπαλο όταν αγωνιζόμασταν και οι δύο στην Πορτογαλία όταν ήμουνα στην Πόρτο και εκείνος στην Πάκος Φερέιρα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολύ ποιότητα και ταχύτατος με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, ευέλικτος και μπορεί να κάνει πολλά στον αγωνιστικό χώρο αφού μπορεί να αγωνίζεται και ως αριστερό και ως δεξί εξτρέμ. Ότι του ζητάει ο προπονητής και είμαι σίγουρος αφού βρίσκεται και σε αγωνιστικό ρυθμό ότι θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και ήταν μια πολύ καλή κίνηση».ρυθμό ότι θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και ήταν μια πολύ καλή κίνηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου