Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΑΔ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΕΚ


Στην Ελλάδα του 2010 μας περνάνε για μαλάκες καθώς το ΑΣΕΑΔ θα εκδικάσει την ένσταση μας για την τιμωρία της έδρας μας μετά το παιχνίδι με την αεκ που θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους!Απίστευτό και όμως Ελληνικό!

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε και επισήμως ότι η προγραμματισμένη αρχικά για μεθαύριο Πέμπτη εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε η ομάδα μας στο ΑΣΕΑΔ (ζητώντας την αναστολή της απόφασης περί τιμωρίας της έδρας στο εντός έδρας παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ) αναβλήθηκε για τις 14/1.

Κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα εκτίσει κανονικά την ποινή του και θα φιλοξενήσει την ομάδα της Ενωσης το προσεχές Σάββατο χωρίς να έχει τους φιλάθλους στο πλευρό του.

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε αίτημα στον ΕΣΑΚΕ ζητώντας να μεταφερθεί η ποινή της τιμωρίας μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο ΑΣΕΑΔ, κάτι τέτοιο όμως δεν είναι δυνατόν να συμβεί, καθώς σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή είναι άμεσα εκτελεστές και δεν υφίσταται θέμα αναστολής της ποινής.

«Είναι παράδοξο να εκδικαστεί μια υπόθεση στην οποία ζητάμε την κατάργηση μιας τιμωρίας και τελικά αυτή να συζητείται αφού έχει εκτίσει την ποινή» σχολίασε χθες ο νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ, Φώτης Παπαχρήστου.

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου